Kategória: Ház
Időpont: március 12., 11:47
1.7.26
Ár: 48.000.000 Ft
Együtt, de mégis külön!

A lehetőségek tárházát kínálom Önnek Győr-Újváros legszebb utcájában. A jól megközelíthető, kiváló infrastruktúrával rendelkező, masszívan megépített ingatlan magában hordozza a többcélú hasznosítás lehetőségét: családoknak, együtt élni szándékozóknak, befektetőknek, vállalkozóknak egyaránt ajánlott.
A kétszintes, 176 m2 alapterületű családi ház Újváros csendes utcájában, 18 férőhelyes, ingyenes parkoló szomszédságában található.
Az utcafronttal rendelkező ház biztosítja generációk békés egymás mellett élését, tekintettel arra, hogy szintjei külön bejárattal rendelkeznek, melyeket egy belső lépcső köt össze. Ennek köszönhetően megfelelő arányban biztosított az intimitás, az elvonulás lehetősége. 
A 68 m2 alapterületű földszint elosztása: előszoba, étkező, konyha, közlekedő, nappali, fürdőszoba, wc és két hálószoba.
A 95 m2 alapterületű, tovább bővíthető emeletre lépcsőfeljáró vezet, melyből a lakóingatlan előszobájába lépünk. Innen jutunk egy 34 m2-es konyha-étkezőbe, valamint egy gyönyörű, tágas nappaliba. Az emeleten helyet kapott továbbá két hálószoba, és egy zuhanyzóval, sarokkáddal, valamint wc-vel felszerelt, igényes fürdőszoba. 
Az 1990-ben épült, világos terekkel rendelkező családi ház: 
 építési módja: tégla,
 padlóburkolatai: járólap, laminált padló, szőnyegpadló,
 fűtése: cirkó,
 duplakomfortos.
A ház, illetve annak közvetlen környezete rendezett, a kert gondozott. 
Kiváló infrastrukturális adottságainak köszönhetően a mindennapi élethez szükséges intézmények a közelben megtalálhatóak: buszmegálló, óvoda, iskola, egyetem, játszótér, templom, sportközpont, uszoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, futópálya, fogászat, valamint további számos szolgáltató, és vendéglátó egység.
Nagy előnye továbbá, hogy a Belváros 15 perc alatt gyalog is elérhető.
Az ingatlan tökéletes otthona lehet fiatoknak és idősebbeknek egyaránt.
Befektetésre is kiválóan alkalmas, hiszen könnyen és gyorsan kiadható. Elosztásának köszönhetően vállalkozás céljára is ajánlott.

Az ingatlan irányára: 48.000.000,-Ft

Amennyiben a hirdetésben szereplő családi ház felkeltette érdeklődését, további információért keressen bizalommal!
Tel.: 20/504-6681
E-mail: feheringatlaniroda@gmail.com

Település:
Telefon:

Üzenetek

Belépés után felteheted kérdéseidet a hirdetéssel kapcsolatban, vagy megnézheted, mások mit kérdeztek.