Kategória: Ház
Időpont: március 12., 11:46
1.7.18
Ár: 35.000.000 Ft

Engedjük be a színeket otthonunkba!

A környezetünkben található színek meghatározzák hangulatunkat. A színek élményt adhatnak, ha beengedjük őket életünkbe. Így tettek a hirdetésben szereplő családi ház tulajdonosai is, mikor kedvenc színüket, a kéket választották otthonuk meghatározó színéül.
A kék évszázadok óta az égboltot, a tengert és a végtelenséget jelképezi. Az uralkodók is előszeretettel használták, utalva ezzel hatalmuk égi támogatására, hiszen ez a szín a mennyei, az emberfeletti jelképe is.
Világos árnyalatai az eladásra kínált, 100 m2 alapterületű családi ház esetén is nagyon hálás választásnak bizonyultak, hiszen légiessé, szellőssé varázsolták a helyiségeket.
Az egyszintes ház, melynek tetőtere beépíthető, Győrben, Sziget-Újváros határán található. Elosztását tekintve: előszobából, konyhából, étkező-nappaliból, közlekedőből, 2 fürdőszobából, és 2 szobából áll.
A tégla építésű ház fűtéséről gázkazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok, illetve padlófűtés. Helyet kapott továbbá a tágas nappaliban egy kellemes, családias hangulatot árasztó cserépkályha is.
A ház, illetve annak közvetlen környezete rendezett, az udvar gondozott.
A biztonságot kiépített riasztórendszer szolgálja.
Kiváló infrastrukturális adottságainak köszönhetően a mindennapi élethez szükséges intézmények a közelben megtalálhatóak: buszmegálló, óvoda, iskola, egyetem, játszótér, templom, sportközpont, uszoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, futópálya, fogászat, valamint további számos szolgáltató, és vendéglátó egység.
Nagy előnye továbbá, hogy a Belváros 15 perc alatt gyalog is elérhető.

Az ingatlan irányára: 35.000.000,-Ft

Amennyiben a hirdetésben szereplő családi ház felkeltette érdeklődését, bővebb tájékoztatásért keressen bizalommal!
Tel.: 20/504-6681
E-mail: feheringatlaniroda@gmail.com


Település:
Telefon:

Üzenetek

Belépés után felteheted kérdéseidet a hirdetéssel kapcsolatban, vagy megnézheted, mások mit kérdeztek.