Kategória: Motor, robogó
Hirdető: Rácz Zsolt további hirdetései
Időpont: szeptember 13., 07:18
1.4.4
Ár: 650.000 Ft

Kisebbre váltás miatt eladó Suzuki 1100 gsx F túra-sport motor. 1128 Cm3,1992.09. évi kiadású ,100 Le 67000 Km-el.Nyár közepén lett cserélve az olaj,olajszűrő,levegőszűrő..Akkumulátor garanciális,frissen lett véve.Fékek,tárcsák,lánc-lánckerekek rendben vannak ,gumik jó állapotúak.Kormányfűtés,távirányítós riasztó-mp3 lejátszó-rádió,automata szélvédő,szivargyújtó,GPS tartó lap,színezett fényelnyelős tükrök,gyári nagyméretű monolock hát és oldal dobozok,pótféklámpa, kiegészítő többfunkciós első lámpák,sebesség fokozat jelző (ami néha téveszt). Ülés frissen áthúzva.Műszaki 2017.10.20.-ig van,de ha igényli akkor Én le is vizsgáztatom,vagy a vizsgadíjat elengedem.Használatból adódó apró karcok találhatóak rajta.
Magyar,rendezett okmányokkal,törzskönyvvel.
CSERE SEMMIRE SEM ÉRDEKEL,CSAK KÉSZPÉNZ,PRESSZÓS TELEFONON ALKUDOZÓK,TEZSVÍREK,”TESÓ ITT VAN Kp 200 “NE IS KERESSEN!Csak adásvételivel viheti el.
Mivel ez nem egy zsebmoci és a játék kategóriát is bőven átlépi,így ha ki szeretné próbálni,akkor legyen rá jogsi,vagy hozzon olyan személyt akinek van,de próbakör előtt a pénzt elkérem.Természetesen ha nem valósul meg az adásvétel,és sérülésmentes állapotban kapom vissza a motort a pénzt visszaadom.Ennek a tudatában érdeklődjön,vagy jöjjön!
Több helyen is hirdetem,így érdeklődjön.Köszönöm.

Település:
Telefon: +36/20 2339868

Üzenetek

Belépés után felteheted kérdéseidet a hirdetéssel kapcsolatban, vagy megnézheted, mások mit kérdeztek.