Kategória: Ingatlan
Hirdető: Hanna Ingatlan további hirdetései
Időpont: július 11., 09:54
1.1.14
Ár: 6.700.000 Ft

Kiszabadulna hétvégéről a városi lakásból? Szívesen vendégül látná hétvégente barátait?

Akár nyugodt pihenésre vágyik, akár aktívan élvezné szabadidejét szórakozással, kertészkedéssel, netán gyermekeivel időzne zöldövezetben - ez a telek ideális választás lehet az Ön számára.

Osztatlan közös tulajdonú 1 ha terület része, nagyra nőtt tujákkal és kerítéssel is körülkerített, önállóan használt 911 m2-es telek eladó a 11.kerület és Budaörs határában. A telken jól termő gyümölcsfák: alma, birsalma, cseresznye, meggy, dió, körte és barackfa nyújt kellemes árnyékot a nyári melegben és tavasztól őszig friss gyümölcsöt - illetve az első fagyok után a naspolya. A terasz mellett közel 30 éves fenyőfa áll.

A telek sík területű, így a gyümölcsfák,tuják által szabadon maradó területen akár konyhakerti ténykedés - de szabadidős tevékenység is űzhető.

26 m2-es fából készült házikó szobája inkább csak az átöltözésre eső előli menedékre ad lehetőséget - nagyobb a fedett terasz. A ház része egy fedett tároló rész, mely kívülről közelíthető meg - és a wc, kézmosó.

A telken a víz és áram bevezetve. Vízvételhez kerti kút több helyen is ki van alakítva. Áram a szobában és a nyitott tároló részen található - ahol akár kisebb sütőlap is használatba helyezhető.

Település: Budapest XI. kerület
Cím: Vöcsök utca
Telefon: 06-30-838-6668

Üzenetek

Belépés után felteheted kérdéseidet a hirdetéssel kapcsolatban, vagy megnézheted, mások mit kérdeztek.