Kategória:
Hirdető: Koncz 2004 Bt további hirdetései
Időpont: november 04., 07:57
1.1.32
Ár: 0 Ft

"Belföldi fuvarozással foglalkozom 1980 óta, mint sofőr és tüzéptelep vezető, saját fuvarozócégemet 2004-ben alapítottam. A családi vállalkozásban vezetett cégünk első és legfontosabb szempontja az ügyfélközpontúság. Tisztában vagyunk vele, hogy hosszútávon, csak az elégedett ügyfélkörrel rendelkező cégek maradhatnak fent a piacon, és ezért mi mindent elkövetünk."

Tisztelettel, id. Koncz László

Székhelyünk Budapesten van (Dél-Pest), de az ország bármely pontjára fuvarozunk. Legyen szó építőanyag szállításáról, költöztetésről vagy csak 1-2 bútorszállításáról, háztartási eszköz szállításáról (mosógép, hűtőszekrény, egyéb berendezési tárgy), lomtalanításról, zsákos sittszállításról, de segítségükre lehetünk akár csak helyszíni, épületen belüli bútor mozgatásban is.

Cégünk 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel dolgozik, így a belvárosban is külön behajtási engedély kötelezettség nélkül tudunk dolgozni.

Vállalunk teljeskörű sittszállítást, zsákos sittszállítást, szemétszállítást, lomtalanítást. Legyen szó építési törmelék elszállításáról, háztartási szemétről, egyéb hulladékról, ránk bármikor számíthat.

Fontos megjegyezni, hogy nem konténer lerakásával foglalkozunk, hanem a sittet, hulladékot, lomot, kisteherautóval szállítjuk el. Így nem kell foglalkozni még a területfoglalási engedéllyel sem, ami a konténer bérlésével esetlegesen együtt járni, de még a pakolást is megoldjuk Önök helyett.


Koncz 2004 Árufuvarozó Bt. - Az Ön Megbízható Partnere!

Település:
Telefon: 06302887730

Üzenetek

Belépés után felteheted kérdéseidet a hirdetéssel kapcsolatban, vagy megnézheted, mások mit kérdeztek.